Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

η ψυχραιμια των κυβερνοντων


ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΌΝΤΩΝ

Το γενικότερο κλίμα  της χώρας  μας δείχνει  ότι  βρίσκεται  σε φάση ξεκαθαρίσματος,  ξεκινώντας  από μέλη  της συνδιακυβέρνησης  ή με τα κόμματα  της εξουσίας, μπαίνοντας ο κάθε κατεργάρης  στον πάγκο του .Το ερώτημα είναι : Μπαίνει;
¨Ήδη  στην ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο είδαμε  αποχές  και διαγραφή, αλλά αυτό  θα συνεχιστεί επίσης μέσα από διαφορετικές  συνθήκες , παρόλο  η διαγραφή έγινε για το  « φόβο των Ιουδαίων»….καθώς αναμένονται οι εκλογές  του επόμενου μήνα.
Για τώρα λοιπόν , ο λαός  ενόψει  των ημερών  του Αγ. Πάσχα θα προσπαθεί  είτε έτσι , είτε αλλιώς να ζήσει , καθώς ξέρει  ότι μετά το πέρας των εορτών  και μετά τις ‘κομματικές ‘ αναμετρήσεις  του Μαΐου θα αρχίσει  να  κλαίει τη μοίρα του , αλλά πάντως  και συνεχίζοντας  την αδράνεια  από την οποίαν διακατέχεται από καιρό πριν.
Και τούτο , διότι μόλις ετοιμάζεται ( ο λαός) να επαναστατήσει  με τις καινούριες  υποσχέσεις  καταλαγιάζουν τα πνεύματα. Ωστόσο, αν η προσδοκία  των περισσοτέρων  είναι η αντικατάσταση  της παρούσας συνδιακυβέρνησης – θα γίνει και αυτό- αφού όμως προηγηθεί  το χρυσό  χάπι που λέγεται μίνι ανασχηματισμός.
Ερευνώντας  τα αστρολογικά μου  και παρακολουθώντας  τα πρόσφατα  γεγονότα εντός  και εκτός της βουλής προσπαθώ να μην παρασύρομαι  από αυτά, παρά μόνο να  ψάχνω  να ιδώ το παρακάτω .Μερικές φορές , σκέπτομαι  να τα παρατήσω , διότι αισθάνομαι  ή ότι εγώ τρελαίνομαι ή ότι δε λειτουργεί  η αστρολογία ή ότι έχει  αποσυντονιστεί και αυτό το Σύμπαν  μαζί μας .
Όμως, τίποτα δε συμβαίνει  από αυτά  και θα γίνει το προσδοκούμενο  στην ώρα του . Βέβαια, για τους πολλούς  αυτό σημαίνει αλλαγή της κυβέρνησης αλλά αυτό είναι το ζητούμενο; όταν  τα χειρότερα  βρίσκονται σε αναμονή;..
Προς το παρόν,  η Πανσέληνος  στις 15/4 μας κρύβει  εκπλήξεις μόνο που δε θα είναι ευχάριστες. Ίσως δούμε  κι αυτά   όπως: δικαστικές  πολιτικές   διαμάχες, ομαδική προσφυγή στη δικαιοσύνη ,τριγμοί στη κυβέρνηση και μάλιστα  εκ των έσω.

1 σχόλιο:

  1. Τι σημαινει κ. Καλογερα οταν λέτε οτι τα χειρότερα έρχονται? τι σημαίνουν τα χειρότερα? στο παρελθόν είχατε πει οτι αυτος που θα σώσει την ελλαδα θα ερθει το 2016 μεχρι τότε τι θα γινει????

    ΑπάντησηΔιαγραφή