Σάββατο 17 Μαΐου 2014

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΖΩΔΙΑΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ 17-23/5


ΚΡΙΟΣ: Το πρώτο  αισιόδοξο μήνυμα  είναι ότι  από τις 20  που ο Άρης    γίνεται πάλι ορθόδρομος  θα μπείτε και πάλι στους κανονικούς σας ρυθμούς ώστε να ξέρετε  πλέον  τι να μπορείτε να κάνετε  κυρίως σε επίπεδου συναγωνισμού και ανταγωνισμού. Επίσης με την Αφροδίτη στο  ζώδιο σας  καλό είναι να ελπίζετε  σε ευκαιρίες  κυρίως σε επίπεδο  πιο τρυφερών σχέσεων διασκέδαση ψυχαγωγίας  και καλής αισθητικής. Όμως αύριο Κυριακή να αποφεύγετε τις υπερβολές . Οι γεννημένοι  4 και 5 /4 βρίσκεστε ανάμεσα στην επιτυχία και την αποτυχία αν παρασυρθείτε  από την ορμητικότητα σας.


ΤΑΥΡΟΣ: Από τις 20 και μετά θα ξέρετε πλέον  αν ο αγώνας για την επιβίωσή σας θα έχει ένα καλό αποτέλεσμα  ή τι άλλο θα μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε την κατάσταση ή και τυχόν προβλήματα υγείας. Μία σχετική προσοχή  καλό είναι να δείχνετε  αναφορικά με την αισθηματική ζωή σας  αλλά βέβαια  και  σε επίπεδο γάμου , συνεργασιών και ανταγωνισμών κυρίως αν είστε γεννημένοι  στις 10/5. όσο για τυχόν συμμετοχή σας στα κοινά,  η σε χώρους που επιδιώκετε κάποια αναγνώρισή σας χρειάζεστε  να εξασφαλίσετε συμμάχους , που για τώρα  είναι λίγο χλωμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ:  Από φίλους και γνωστούς άλλο τίποτα , εν ολίγοις  θα είστε πάντα πλαισιωμένοι από ευχάριστους , κατά βάση,  ανθρώπους και από το γεγονός  ότι ό Άρης  από  τις 20  ανοίγει και τις πόρτες της ερωτικής σας ζωής   θα μπορείτε να ελπίζετε για βελτιώσεις και σε αυτόν τον τομέα και όχι μόνο. Ενδέχεται να  βρεθούν ευκαιρίες να πετύχετε  και πράγματα  που να  σας ανταμείψουν  για ορισμένες συνειδητές σας προσπάθειες. Άλλωστε  , μέσα στην εβδομάδα  σε επίπεδο επικοινωνίας θα είστε οι πρωταγωνιστές, με ιδιαίτερη όμως προσοχή οι γεννημένοι στις 28/5.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ετούτη  η εβδομάδα  για το ζώδιο σας , όπως  λέγεται   « έχει από όλα ο μπαξές» με  ευχάριστα , λιγότερο  ευχάριστα  και ορισμένα αδιάφορα. Από τις 20   θα ξέρετε τουλάχιστον  γιατί συμβαίνουν   οι όποιες  ζημιές και  διαφωνίες  στους προσωπικούς σας χώρους. Ίσως να  χρειαστεί  να βάζετε και εσείς  πιο συχνά « νερό  στο κρασί σας.» Επίσης θα πρέπει  να αποφεύγετε να αναμιγνύεστε με κριτικές  σε στιλ  κουτσομπολιού. Ωστόσο, θα έχετε  την ευχέρεια για περισσότερη και  καλύτερη κοινωνική ζωή αφού όμως  κρατάτε και τα προσχήματα απέναντι σε ανθρώπους και γενικά  μέσα σε χώρους που  όλα βλέπονται και κρίνονται.  

ΛΕΩΝ: Μπορεί να μη  ζήσετε ετούτο το διάστημα  συγκλονιστικές καταστάσεις  όπως τις επιθυμείτε πάντα , όμως  το σίγουρο είναι ότι δε θα πλήξετε .Όλο και κάτι χαρούμενο  και κάποια ευχάριστη συντροφιά θα σας προκύπτει  μέσα από τις οποίες  ενδέχεται και να  φιλοσοφείτε πράγματα  τόσο για εσάς όσο και για τους άλλους.  Από τις 20 μάλιστα που ο Άρης  μπαίνει και στην κανονική του τροχιά θα έχετε  μία καλύτερη επικοινωνιακή ευχέρεια  κερδίζοντας μάλιστα  ως προς αυτό και πολύ χαμένο χρόνο. Το αισιόδοξο είναι  ότι από τις 21 και  μέσα από κάπως περίεργες συνθήκες  θα  προωθείτε σχέδια και επιθυμίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η εικόνα που παρουσιάζει  το ζώδιο σας για ετούτο το διάστημα  είναι  αυτής που λέγεται μία από τα ίδια σε σχέση με το αμέσως προηγούμενο διάστημα  με μία όμως βασική εξαίρεση. Βέβαια είναι γεγονός ότι πολλούς από  σας, σας έχει κουράσει ο οικονομικός τομέας  κυρίως από πλευράς  υποχρεώσεων  και αδυναμίας σας να ανταπεξέρχεστε σε αυτές  με  περισσότερη άνεση .Όμως από τις 20  μπορεί να μη σταματήσουν  τα όποια προβλήματα  αλλά τουλάχιστον θα  καταφέρνετε να τα λύνετε ,αλλά για να γίνει αυτό  θα χρειαστεί να είστε  περισσότερο συνεργάσιμοι  στις όποιες συναλλαγές σας.

ΖΥΓΟΣ: Το καλό σας  όπλο ετούτο το διάστημα   είναι  οι συνήθως καλοί σας τρόποι. Με αυτούς θα μπορείτε  να εμφανίζετε τη καλή πλευρά του εαυτού σας καθώς  αρκετά έχετε παρεξηγηθεί  τους τελευταίους μήνες για  κακή συμπεριφορά. Προσωπικά πιστεύω ότι αυτό συμβαίνει λόγω  καταστάσεων  που σας προκαλούντο μέσω  τρίτων  που δε σας επέτρεπαν  με τις παρεμβάσεις τους , πολλές φορές να  χειρίζεστε τα ζητήματα σας όπως εσείς  ξέρετε. Πάντως,  στις 18 αποφύγετε να είστε υπερβολικοί  και τις 19  να θυμάστε ότι η υποχώρηση ίσως αποδειχτεί  η καλύτερή σας τακτική, τουλάχιστον για τη συναισθηματική σας ηρεμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Συχνά σας αρέσει να  εξερευνάτε και τα πολύ δύσκολα .Όμως για τώρα ότι επιδιώξετε  καλό είναι να  γίνεται με ιδιαίτερη διακριτικότητα κυρίως  αν  στοχεύετε να αποκομίσετε  έστω και ένα μικρό κέρδος .Πάντως ,  έτσι όπως έχει διαμορφωθεί  το γενικότερο  κλίμα  θάναι απερισκεψία σας αν εμπλακείτε με ανθρώπους που δε χαίρουν  ιδιαίτερης εκτίμησης  και με χώρους  καμουφλαρισμένους με αξιοπρέπεια. Ωστόσο, σημαντικό ρόλο για τώρα θα παίζει  και η εμφάνισή σας  .Μη φανταστείτε  ότι θα εντυπωσιάσετε  με  περιττά στολίδια  ή  δείχνοντας  ανεξέλεγκτα  τη γενναιοδωρία σας ….

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μετρήστε  τα δύο καλά της εβδομάδος . Το ένα είναι ότι από τις 20 που επανέρχεται ο Άρης ορθόδρομος  θα  αρχίσετε να νιώθετε ότι σας  φεύγει το βάρος  που δεν είχατε  την ευχέρεια να  πραγματοποιήσετε  κάποιους  στόχους σας  και να έχετε  την συμπαράσταση ανθρώπων χρήσιμων για  τα τρέχοντα σχέδια σας . Το δεύτερο  καλό είναι η θέση της Αφροδίτης , η οποία  μέχρι και τις 28  θα σας χαρίζει και όμορφες στιγμές  διατηρώντας την αισιοδοξία σας  αφού έτσι και αλλιώς είστε  από τη φύση σας  χαρούμενοι και αισιόδοξοι  εσείς οι Τοξότες. Βέβαια, λίγο λόγω Κρόνου και λίγο  λόγω Πλούτωνα  θα διέρχεστε και στιγμές ανασφάλειας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί από τη φύση σας να είστε άνθρωποι συντηρητικοί  αλλά καλό είναι να βάζετε και νερό στο κρασί σας όπου βλέπετε ότι δε σας παίρνει να  πάτε κόντρα  στις αρχές σας .Πάντως, από τώρα και σχεδόν  μέχρι το τέλος  του Ιουλίου θα βρίσκεστε « υπό ατμόν  προκειμένου να  βελτιώσετε η και να  αποκαταστήσετε ζητήματα σχετικά με την εργασία , την κοινωνική ζωή σας , μα περισσότερο από όλα την προς τα έξω εικόνα σας Από την άλλη, πολλές από τις ώρες σας θα γεμίζουν με τις τρέχουσες  υποχρεώσεις σας  και  το ενδιαφέρον σας για την οικογένεια  και τον εξωραϊσμό ορισμένων χώρων .

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Από ότι φαίνεται θα διανύετε μία ενδιαφέρουσα εβδομάδα  με την έννοια  της  γρήγορης  και ενίοτε ευχάριστης επικοινωνίας όχι μόνο κατ’ ιδίαν  αλλά και μέσω διαδικτύου. Αν μάλιστα  ασχολείστε και με τα κοινά ακόμα περισσότερο. Όμως, να μη ξεχνάτε ότι βρίσκεστε και υπό την αυστηρή επίβλεψη του Κρόνου  σε ότι έχει σχέση  με τη γενικότερη επαγγελματική και κοινωνική εικόνα σας, που σημαίνει  να ελέγχετε τα όρια σας  κυρίως από πλευράς  συμπεριφοράς. Από τις 20 πάντως, θα έχετε την ευχέρεια  να προωθείτε ζητήματα που άπτονται της νομοθεσίας ,  της εκπαίδευσης  των μ.μ.ε. 

ΙΧΘΥΕΣ:  Επιτέλους σταματήστε να υπερβάλετε  στα θέματα που τυχαίνει να σας στενοχωρούν και ένα από αυτά τον τελευταίο καιρό  ήταν ορισμένες   οικονομικές υποχρεώσεις σας προς τρίτους και τρίτων προς εσάς. Αυτό πάντως   θα εξακολουθήσει να υπάρχει ω ς πρόβλημα ένα τρίμηνο ακόμα, αλά θα είναι πιο εύκολο στη διαχείρισή του. Βέβαια θα έχετε και τις πολύ καλές σας στιγμές , με ίσως και κάποια έστω και μικρά δωράκια. Πάντως, καλό είναι να θυμάστε ότι ο χρόνος τρέχει  και μαζί με αυτόν τρέχουν και οι ευκαιρίες  και συγκεκριμένα αυτές που  θα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε  μέσω Δία (αγάπη, χρήμα …).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου